Share |

PALVELUT

Asumisneuvonta ja -ohjaus

Asumisneuvonta on tarkoitettu kaikille nuorille, joilla on asunnon saamiseen ja asumiseen liittyviä kysymyksiä. Asumisneuvonnan avulla nuoret saavat lisätietoa ja neuvoja asumiseen liittyvissä asioissa.

Asumisohjausta annetaan asunnossa asuville nuorille n. 3kk:n ajan. Ohjaus on neuvontaa intensiivisempää ja sitä tehdään myös nuoren kotona.

Asukastoiminta

Asukastoiminnan tarkoituksena on saada asukkaat tutustumaan paremmin naapureihinsa ja lisätä asukasviihtyvyyttä ja yhteisöllisyyttä. Asukastoimintaan sisältyvät muun muassa asukaskokoukset, talkoot ja tapahtumat nuorisoasuntokohteissa.

Tuettu asuminen

Tuetun asumisen järjestämisestä vastaa Keravan kaupunki. Tuetun asumisen kohderyhmänä ovat 17-25 -vuotiaat omaa asuntoa hakevat ja erityistä tukea tarvitsevat itsenäistyvät nuoret. Tuettu asuminen ei ole tarkoitettu nuorelle, jolla on hoitamaton päihde- tai mielenterveysongelma.

Kierrätyskeskus Kirsikka

Kirsikka toimii osoitteessa Aleksis Kiventie 6. (raput A - C) Kirsikkaan voi tehdä lahjoituksia tuomalla tavaraa ma-to klo 10-18. Otamme vastaan ehjää ja puhdasta kodin irtainta, kuten vaatteita, astioita, huonekaluja, lamppuja, leluja, lastentarvikkeita jne. Mikäli haluaa lahjoittaa isompia huonekaluja, niin niistä tulee lähettää etukäteen valokuvat sähköpostiin tai Facebookin messengeriin. 

Emme ota vastaan likaisia ja rikkinäisiä tuotteita, emmekä vanhentunutta elektroniikkaa. Osa lahjoituksista laitetaan myyntiin Kirsikkaan ja osa lahjoitetaan tarvitseville vähävaraisille sosiaalisin perustein. 

Apua tarvitsevat asiakkaamme tulevat jonkin yhteistyötahomme yhteydenoton kautta tai lähettämänä. Yhteistyötahoja ovat esimerkiksi sosiaalipalvelut, asumisohjaus, työllisyyspalvelut, nuorisopalvelut, Ohjaamo, Hake Polku -projekti ja Helluntaiseurakunta. 

Yhteydenotot: 

email: kierrätys@kuna.fi

puh: 046 922 5578

Facebook: kierratyskeskuskirsikka